Thursday, May 17, 2007

Hakua Öljytiellä 14.5.07

Päästiin aloittamaan vihdoinkin myös hakutreenit. Paikkana öljytie, jossa ollaan oltu kerran aikaisemmin. Koska kahdella viimeisellä kerralla ilmaisu on sujunut mallikkaasti raunioilla, päätettiin kokeilla Wandalle ekan kerran haamuja.

Eka haamu oli vasemmalla n. 2m päässä. Wanda eteni suht suoraan maalimiehelle, mutta otti rullan liian löysästi suuhunsa ja pudotti sen melkein heti. Uusi lähetys ja nyt palasi takaisin rulla suussa. Loppu sujui hyvin.

Toista haamua oikealla, joka oli n. 25 metrin päässä Wanda ei tuntunut millään näkevän. Lähti etenemään aivan liikaa oikealle ja kutsuin takaisin. Haamu näyttäytyi uudelleen 2 kertaa, mutta Wanda ei hoksannut koko maalimiestä. Maalimies tuli selkeästi lähemmäksi ja nyt Wanda eteni suoraan luokse, mutta ei mennyt ottamaan rullaa ennen kuin maalimies houkutteli. Loppu sujui ihan ok.

Kolmas haamu oli taas eteenpäin keskilinjaa vasemmalla n. 15 metrin päässä. Wanda sai havainnon, mutta spurttasi maalimiehen ohi toiselle hajujäljelle ja sieltä lujaa vauhtia minun luokse. Lähetin uudelleen ja siirryin eteenpäin. Wanda pudotti rullan muutaman metrin ennen minua risukkoon. Uusi lähetys ja nyt onnistui suora eteneminen, rullan tuonti ja näyttö.

Neljäs haamu olikin sitten helpotettu ja saatiin loppuun onnistunut suoritus ekalla yrittämällä.

Seuraavissa treeneissä palataan taaksepäin, koska haamut olivat vielä Wandalle haastellisia.

No comments: