Tuesday, June 12, 2007

Hakua Hinthaarassa 11.6.07

Uusi hakupaikka meille , joka vaikutti ihan hyvältä. Paikalta löytyi mukavasti helpohkoa maastoa, joka muistutti hieman raunioiden olosuhteita. Tehtiin aluksi Wandalle 4 näkyvillä ollutta maalimiestä hieman paikkaa vaihdellen. Tarkoituksena oli yrittää saada nyt myös hakumetsän ilmaisua parempaan kuntoon. Maalimies piti irtorullaa tiukassa otteessa ja hieman taisteli siitä Wandan kanssa ennen irrottamista. Tällä oli erittäin positiivinen vaikutus Wandan rullatyöskentelyyn, joka vahvistui koko ajan. Wanda korjasi itse matkalla huonosti suussa olevaa rullaa sekä nosti itse maasta pudonnen rullan uudelleen ja toi minulle. Tyttö alkaa selvästi tajuamaan mitä siltä odotetaan.
Koska paikalla oli vain pieni ryhmä, otettiin Wandalle uusi treeni pienen tauon jälkeen. Nyt oli tyttö jo aivan tohkeissaan ja pieni odottelu haulle nostatti aivan liikaa kierroksia. Wanda varasti haulle lähdön ja painui innoissaan metsään. Sain kuitenkin kutsuttua takaisin, ennenkuin ehti maalimiehelle asti. Sitten rauhoitettiin tilannetta ja uusittiin hakukäsky. Nyt homma sujui mallikkaasti loppuun asti ja intoa riitti kaikille lopuillekkin hauille.

Lopuksi vielä otettiin ampumistreenit pitkästä aikaa. Wanda ei ampumiseen reagoinut, mutta minä reagoin. Ekalla kerralla hätkähdin ja sitten muuttui äänikin aivan oudoksi. Jatkossa pitääkin siis skarpata itseään ja ottaa mallia koirasta. Onneksi oli salainen tarkkailija pusikossa, jolta sain hienoa palautetta ampumisen suhteen :-)

No comments: